Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.11.18. - hétfő, Jenő napja van.

Pályázat

Két új pályázat a családok népszerűsítésére

2014. január 23. 14:39
Két új pályázat a családok népszerűsítésére
Két új pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családjogért felelős államtitkára, melyek a családot hivatottak népszerűsíteni.
Az ENSZ családok évének 20. évfordulóján hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt a két pályázatot, melyek célja, hogy a médiában és rendezvényeken mutassák be és népszerűsítsék a családi életformát. Az első pályázatra olyan magyar állampolgárok jelentkezését várják, akik irodalmi vagy a fotóművészet eszközeivel mutatnak be családi sikertörténeteket. A bemutatásnak teljes körűnek kell lenni, megmutatva a hétköznapi életet és a hétvégék szépségét is. Ennek célja, hogy követendő példákat állítson a magyar emberek elé, hiszen a családi sikertörténetektől is függ Magyarország fejlődése. A pályázat keretösszege 4 millió forint.


Sajtótájékoztató - A család intézményét népszerűsítő pályázatokról

A második pályázat a családbarát közgondolkodás kialakítását célozza. Civil és egyházi szervezetek, plébániák, gyülekezetek, médiatartalom-szolgáltatók és sajtótermék-kiadók adhatnak be pályázatok, akik kommunikációs vagy képzési program keretében mutatják be a családi élet szépségeit. Fontos a generációk közötti együttműködés és a párkapcsolat, a családi fejlődés bemutatása. A pályázati keretösszeg 56 millió forint, melyből az egyes pályázók maximálisan 800 ezer forintot nyerhetnek el. A jelentkezési határidő az első pályázatra február 22., a második pályázatra pedig február 24. A pályázati kiírás és az útmutató a www.kormany.hu oldalról letölthető.

 

-BT-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu