Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.25. - szombat, Vilmos napja van.

Pályázat

Internet-szolgáltatás kisebbségben élő magyaroknak

2004. november 15. 09:14
Internet-szolgáltatás kisebbségben élő magyaroknak
Ingyenes, illetve kedvezményes árú internetes szolgáltatások kisebbségben élő magyarok számára
Kiíró: Magyar Emberi Jogok Alapítvány
Pályázat címe: Ingyenes, illetve kedvezményes árú internetes szolgáltatások kisebbségben élő magyarok számára
Pályázhatnak: Kisebbségben élő magyar közösségek sajtóorgánumai, oktatási és egyházi intézményei, alapítványai, társadalmi és kulturális szervezetei, kisebbségvédelmi szervezetek, Magyarország határ menti régióiban található települések önkormányzatai, illetve az ezekben a helyiségekben székhellyel rendelkező, a határ menti együttműködést szorgalmazó társadalmi és kulturális szervezetek.
Beadási határidő: 2005. január 7.

A New York-i székhelyű Hungarian Human Rights Foundation (HHRF) pályázatot hirdet ingyenes, illetve kedvezményes árú internetes szolgáltatások igénybevételére.

A pályázat célja a határon túli magyar, illetve a magyarországi nemzeti kisebbségek internetes jelenlétének biztosítása révén az információáramlás elősegítése, a közösségi kapcsolatok erősítése és a határon túli együttműködések szorgalmazása.

A pályázat keretén belül a kedvezményezetteknek lehetősége nyílik a HHRF által felajánlott ingyenes és korlátlan tárhely használatára az alapítvány New York-i szerverén. A kedvezményezettek bekerülnek a szerveren tárolt, jelenleg 79 tagot számláló honlapcsaládba, és élvezik mindazokat az előnyöket, amelyeket az 1995 óta működő szolgáltatás magas látogatottsági mutatói biztosítanak (2004 augusztusában közel 90 ezer egyedi számítógépről érkeztek megkeresések a HHRF szerverére a világ minden tájáról).

A pályázaton részt vehetnek:

a kisebbségben élő magyar közösségek sajtóorgánumai, oktatási és egyházi intézményei, alapítványai, társadalmi és kulturális szervezetei;
Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező kisebbségvédelmi szervezetek;
Magyarország határ menti régióiban található települések önkormányzatai, illetve az ezekben a helyiségekben székhellyel rendelkező, a határ menti együttműködést szorgalmazó társadalmi és kulturális szervezetek.
A szolgáltatás ingyenes, ellenben a kedvezményezettnek saját honlapján is fel kell tüntetnie egy, a www.hhrf.org internetes címre mutató hiperhivatkozást.

Az Induló és az Induló+ szolgáltatási csomagok ára készpénzben, postai utalvánnyal térítendő, illetve lehetőség van a reklámfelület bérbeadása révén történő költségtérítésre is. Ez utóbbi esetben a kedvezményezett a honlapján reklámfelületet bocsát alapítványunk rendelkezésére, amelyet a HHRF saját céljaira fordíthat.

A tárhely kizárólag az internetes honlaphoz kapcsolódó digitális tartalom tárolására vehető igénybe.

A pályázatból kizáró ok olyan tartalom elhelyezése, amely az általánosan elfogadott társadalmi normákat, illetve egyes társadalmi csoportok érzékenységét sértheti.

A pályázat folyamatos, határideje nincs.

A pályázati adatlap letölthető a honlapról, illetve e-mailben vagy faxon igényelhető az alábbi elérhetőségeken:

Magyar Emberi Jogok Alapítvány

Budapest, tel.: 36-1/441-3297, fax: 36-1/441-3299, e-mail: nati@hhrf.org.

Kolozsvár, tel.: 40/740-157-439, e-mail: jozsa@hhrf.org.

(Forrás:www.pafi.hu)
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu