Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.14. - vasárnap, Marcell napja van.

Pályázat

Internet hozzáférés (ADSL) civil szervezetek számára

2004. november 20. 08:20
Internet hozzáférés (ADSL) civil szervezetek számára
Ingyenes szélessávú internet hozzáférés civil szervezetek számára
Kiíró: Matáv, Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány
Pályázat címe: Ingyenes szélessávú internet hozzáférés civil szervezetek számára
Pályázhatnak: Civil szervezetek.
Beadási határidő: 2004. november 29.

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány és a Matáv pályázatot hirdet magyarországi civil szervezetek részére. A pályázati program célja a civil szervezetek infrastrukturális fejlesztése, kommunikációs lehetőségeinek javítása.

A program keretében a Matáv a pályázat nyertesei számára egy éves időtartamra ADSL vonalat (ADSL Profi 384 típus) biztosít, mely lehetővé teszi 500 szervezet szélessávú Internet hozzáférését. A pályázati nyertesek az ADSL felszerelését és egy éves térítésmentes szolgáltatást, valamint a www.nonprofit.hu szolgáltatásait díjmentesen kapják 2005-ben.

Pályázati feltételek

Pályázatot Magyarországon bejegyzett civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) nyújthatnak be. A pályázóknak rendelkezniük kell vezetékes Matáv vonallal, valamint az ADSL vonal használatát biztosító számítógéppel. A pályázaton csak díjtartozás nélküli, Matáv analóg vagy ISDN2 PMP hozzáféréssel rendelkező előfizetők vehetnek részt, a Matáv szolgáltatási területén, ADSL-lel ellátott területen.

A pályázat időpontjában ADSL előfizetéssel rendelkező szervezetek nem vehetnek részt a pályázati programban. Egy szervezet számára egy ADSL pályázható.

A pályázat benyújtása

A kétoldalas pályázatokat kizárólag elektronikus formában lehet benyújtani. Pályázni 2004. november 17. és november 29. között lehet a www.nonprofit.hu/adslpalyazat honlapon található űrlapon. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó szervezet eddigi tevékenységének és jövőbeni terveinek bemutatását, valamint az ADSL vonal felhasználására vonatkozó elképzeléseit. A támogatás odaítéléséről a pályázók 2004. decemberében kapnak értesítést.

A pályázatok benyújtási határideje: 2004. november 29. 16 óra.

A határidőn túl nem lehet beadni pályázatot. A formai feltételeknek nem megfelelő pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

Formai követelmények: pályázati feltételeknek való megfelelés, az űrlap kitöltése, a pályázat előírt terjedelmi korlátainak betartása.

A pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek a következő esetekben:

fizetési határidőn túli díjtartozás a Matáv felé,
a pályázó Matáv vonalának műszaki alkalmatlansága az ADSL szolgáltatás igénybe vételére.
A pályázatok elbírálása

A formai feltételeknek megfelelő és a pályázati határidő lejárta előtt benyújtott pályázatokat szakértőkből álló értékelők bírálják el, a támogatásokról szóló döntést a NIOK Alapítvány és a Matáv által felkért bizottság hozza meg. A pályázatok elbírálásának szempontjai:

Formai feltételeknek való megfelelés
a szervezet eddigi tevékenységének eredményei,
a szervezet ADSL vonal hasznosítására vonatkozó elképzelései,
a pályázó szervezet működésének stabilitása.
Az értékelésnél előnyt jelent, ha a pályázó saját vagy bérelt irodával rendelkezik, valamint a szervezet nevén van a MATÁV vezetékes vonal. A döntésről a pályázók elektronikus levélben kapnak értesítést. A nyertes pályázók végleges listája a www.nonprofit.hu/adslpalyazat honlapon kerül nyilvánosságra. Az ajánlatra vonatkozó előfizetői szerződést az Axelero köti az ügyféllel 2005. december 31-ig tartó határozott időtartamra. Az értékelés eredményére vonatkozóan fellebbezésre nincs mód.

Amennyiben a csomag műszaki akadályok miatt nem létesíthető, úgy erről a Matáv a pályázót tájékoztatja. Létesítési műszaki akadálynak minősül különösen a sáv feletti riasztókészülék.

További információ: a www.nonprofit.hu/adslpalyazat címen, a project@niok.hu e-mail címen vagy a 1/201 3657-es telefonszámon.

Internet hozzáféréssel nem rendelkező pályázók számára a pályázat kitöltéséhez szükséges infrastruktúra elérhető például:

a Civil Szolgáltató Központokban, melyek címei letölthetők: www.niok.hu/download/Civil_Szolgaltato_Kozpontok.xls a Teleházakban (www.telehaz.hu),
valamint az e-Magyarország pontokon (www.emagyarorszag.hu).

(Forrás:www.pafi.hu)
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu