Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.08.21. - szerda, Sámuel napja van.

Pályázat

Ezer eurót érhet a legjobb borítóterv egy uniós pályázaton

2011. november 10. 02:20
Ezer eurót érhet a legjobb borítóterv egy uniós pályázaton
Az Európa Naptár borítójának tervezésére írt ki pályázatot a Generation Europe Alapítvány. A legjobb alkotás készítőjének ezer euró ütheti a markát, de a másik két dobogós helyezett is több száz euróval lehet gazdagabb.
Az Európa Naptár egy olyan kiadvány, mely az Európai Unióról ad tájékoztatást a fiatalok számára, többek között a munkavállalás, valamint a fogyasztó- és környezetvédelem területén. Az ingyenes naptárat az EU 27 tagállamának iskoláiban terjesztik, s ezekből az országokból jelentkezhetnek a címlaptervező pályázatra is a vállalkozó szelleműek. A szervezők olyan műveket várnak, melyek nem tartalmaznak szöveget, szerzői jogvédelem alá eső grafikai elemeket, valamint fontos, hogy a 16 és 18 év közötti korosztály számára közérthetőek legyenek. Egy résztvevő több pályaművel is nevezhet, életkori megkötés nincs.

paly1.jpg

Az Európa Naptár címlaptervező pályázat plakátja

A pályázatra kétféle módon lehet jelentkezni. Egyrészt a pályaművek feltölthetőek az alapítvány Facebook-oldalára (https://www.facebook.com/europadiary), illetve közvetlenül az Europe Diary weboldalán (http://www.europadiary.net). A borítóterveket nagy felbontásban és jpg, png vagy gif formátumban kell készíteni. A szegéllyel határolt alkotások méretét 135 mm szélességben és 203 mm magasságban határozta meg az alapítvány.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2011. november 12.

Az első helyezett díja 1000 euró készpénz lesz, de a második és harmadik helyezettnek is 250-250 euró üti a markát. A pályaművek elbírálását a Generation Europe Alapítvány és az Európai Bizottság képviselői végzik el, továbbá az alkotóknak lehetőségük lesz közönségszavazatok gyűjtésére is a Facebook-on közzétett alkotásaikkal. A legjobb borítóterv rákerül az Európa Naptár 2011/2012-es kiadásának címlapjára.

-W-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu