Belföldi hírek

H I R D E T É S
2017.11.20. - hétfő, Jolán napja van.

Pályázat

Az elhagyott hulladék felszámolásáról szóló programot támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium 95,5 millió forintos pályázattal

Az elhagyott hulladék felszámolásáról szóló programot támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium 95,5 millió forintos pályázattal
A támogatásra közhasznú, vagy kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezetek, alapítványok, közalapítványok pályázhatnak 2011. január 19-ig.
A szaktárca a pályázat segítségével ösztönzi az elkülönített hulladék gyűjtésének bevezetését is, illetve a már kiépített rendszer fejlesztését a Nemzeti Park Igazgatóságok központjaiban, tájegységi irodáiban, ökoturisztikai létesítményekben, bemutatóhelyeken és szálláshelyeken.

Vidékfejlesztési Minisztérium

Vidékfejlesztési Minisztérium

A minisztérium a pályázaton forrást biztosít egyebek mellett az elhagyott hulladék összegyűjtésére, elszállítására, az érintett terület rehabilitációjára és azokra a tevékenységekre, amelyek arra irányulnak, hogy a terület hosszú távon tiszta maradjon.

Előnyben vannak azok a pályázatok, ahol a védett természeti területeken jelentkező hulladékok kezelésével kapcsolatos problémákra komplex módon, hosszútávon fenntartható megoldást kínálnak, azaz a megelőzés, tájékoztatás, feltérképezés, felszámolás, ellenőrzés, a területek utógondozása és a tájékoztatás, szemléletformálás egyaránt fontos szerepet kap a tevékenység során.

 

Forrás: fidesz.hu

 

-bartus-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2017. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu