Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.14. - vasárnap, Marcell napja van.

Pályázat

170 gyermek ünnepelt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének debreceni Mikulás rendezvényén

2004. december 10. 07:40
170 gyermek ünnepelt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének debreceni Mikulás rendezvényén
Hogy szép legyen az ünnep - Egymillió forintos támogatás a Nagycsaládosok Országos Egyesületének a Provident Pénzügyi Rt.-től
170 gyermek ünnepelt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének debreceni Mikulás rendezvényén december 4-én. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének helyi szervezetei a Provident Pénzügyi Rt. egymillió forintos támogatásának köszönhetően az ország 20 településén rendeznek Mikulás és karácsonyi ünnepségeket a hátrányos körülmények között élő nagycsaládok számára. A támogatás több ezer kisgyermek és családtagjaik számára teszi emlékezetessé az ünnepségeket.

170 gyermek és családtagjaik köszöntötték a Mikulást december 4-én Debrecenben. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) helyi szervezetének rendezésében szórakoztató programok - kézműves foglalkozás, karácsonyfa díszítés, tájékozódási futás - várták a gyerekeket szüleikkel, nagyszüleikkel együtt. Az ünnepséget dr. Szalontainé dr. Kovács Judit, a Mosolyvirág Debreceni Nagycsaládosok Egyesületének elnöke nyitotta meg. A Provident Pénzügyi Rt. egymillió forintos támogatásának köszönhetően idén országszerte 20 településen rendeznek ünnepségeket a nagycsaládok számára.

"A NOE minden évben szervez Mikulás és karácsonyi ünnepségeket a nagycsaládok számára" - mondta Dabóczi Ferenc, a 16 ezer többgyermekes családot képviselő NOE főtitkára. "Partnerünk, a Provident Pénzügyi Rt az ünnepségek megvalósításában immár második éve segít bennünket: 2003-ban az Egyesület az ország 24 városában szervezett Mikulás és karácsonyi ünnepségeket több mint 4000 gyermek részvételével, idén pedig közel 1200 ezer hátrányos helyzetű gyermek részesült húsvéti ajándékban ".

A Provident felelősségteljesen gondolkodó vállalatként fontosnak tartja, hogy segítő kezet nyújtson azoknak a közösségeknek, amelyeknek ügyfelei, képviselői és munkatársai révén maga is tagja, ezért támogatja a NOE helyi szervezeteinek programjait.


Háttérinformáció:

Nagycsaládosok Országos Egyesülete
A Nagycsaládosok Országos Egyesületét 1987-ben közel 100 család alapította, jelenleg mintegy 16 000 tagcsaládja és 320 helyi szervezete van (gyermekekkel együtt kb. 120 000 fő). Az egyesület kiemelten közhasznú, célja:
-az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációkért érzett felelősség erősítése,
-az értékfelmutatás, azaz azoknak a sajátos, elsősorban erkölcsi értékeknek a bemutatása, amelyeket a nagycsaládok képviselnek,
-a nagycsaládoknak egymást ismerő és segítő közösségekké szervezése,
-a nagycsaládok érdekeinek képviselete és szolgálata, hogy a jelenlegi hátrányos megkülönböztetések csökkenjenek, megvalósuljon e téren is az esélyegyenlőség.


Provident Pénzügyi Rt.
A Provident Pénzügyi Rt. életében fontos szerepet játszik a helyi közösségekért érzett felelősségvállalás. A társaság több mint 120 éves múltra visszatekintő anyavállalata a kezdetektől elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett. A Provident Pénzügyi Rt. elsősorban helyi közösségeket támogat, mert ügyfelei, képviselői és munkatársai ezekből a közösségekből kerülnek ki. A vállalat társadalmi felelősségvállalás programja 2003-ban indult, együttműködő partnerei többek között a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Nemzetközi Pető Intézet.
A Provident Pénzügyi Rt. kis összegű - 50.000 forinttól 120.000 forintig terjedő - készpénzkölcsönöket folyósít ügyfeleinek, rövid - 26, 39 és 52 hetes - futamidőre, képviselőin keresztül. A Provident Pénzügyi Rt. tulajdonosa a Nagy-Britanniában több mint 120 éve piacvezető, tőzsdén jegyzett Provident Financial Plc. A Provident Pénzügyi Rt. 2001-ben lépett be a magyar piacra, mára teljes lefedettséggel rendelkezik az országban, és több mint 200.000 ügyfelét mintegy 650 alkalmazott és 3500 képviselő szolgálja ki.

További információ:

Frivaldszky Bernadett, Programiroda IgazgatóTuróczi Gábor, PR munkatárs
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Provident Pénzügyi Rt.
Telefon: (1) 235 4945
Telefon: (1) 354 2140
Mobil: 30 689 9707
Mobil: 20 3390 695
E-mail: fbernadett@noe.hu
E-mail: gabor.turoczi@provident.co.uk
(Forrás:www.penzforras.hu)
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu