Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.20. - Saturday, Konrád, Tivadar napja van.

Pályázat

1100 milliárdos támogatást kap a KEHOP fejlesztési prioritásaira

2014. July 02. 10:34
1100 milliárdos támogatást kap a KEHOP fejlesztési prioritásaira

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára az 5. Észak-Alföldi Önkormányzati Energia Napon közölte, hogy 1100 milliárd forint támogatás van a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programban öt fejlesztési prioritásra.

Az ENEREA Észak-Alföldi Regionális Ügynökség szervezte fórumon Nemcsok Dénes elárulta, hogy a program öt fő területe az alkalmazkodás a klímaváltozás hatásához, a szennyvízelvezetés- és tisztítás, a települési vízellátás, a természetvédelmi, illetve az élővilági fejlesztések, a hulladékgazdálkodással és kármentesítéssel kapcsolatos fejlesztések és végül az energiahatékonyság fejlesztése és a megújuló energiaforrások alkalmazása.

 

 

1100 milliárd támogatás van öt fejlesztési pioritásra

 

 

Azt is elmondta, hogy a tárca egyik célja, hogy minél magasabb támogatási aránnyal tudja adni a támogatásokat. Ennek a struktúrája egyébként hasonlít a régi pályázati rendszerre, azonban jóval komplexebb szemléletben és fejlesztésekben lehet tervezniük a pályázóknak. Az NFM korábban arról számolt be, hogy a 2014-2020 közötti időszakban hazánk a strukturális alapokból, valamint a kohéziós alapból 7480 milliárd forintot használhat fel.

 

 

 

N.O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu