Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Pályázat

10000 lépés program

2010. September 27. 05:37
10000 lépés program
Az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága pályázatot hirdet az 10000 lépés program népszerűsítésére programszervezők részére.
A pályázat célja, olyan programok létrehozása, mely népszerűsíti a gyaloglást és a rendszeres mozgással járó életmódot.

A pályázat elnyerőjének feladata, hogy az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkárságával együttműködve és az általa meghatározott feltételekkel terjessze a 10000 lépés programot és népszerűsítse a gyaloglást, hangsúlyozza a rendszeres testmozgás fontosságát elsősorban a program célközössége számára. A Program célközössége: idős emberek, életmódfüggő betegségben szenvedők (cukorbetegek, szív és érrendszeri betegek), kismamák, gerinc és ízületi problémákkal élők, nők és gyermekek.

Gyaloglás
A pályázat fő célja a gyaloglás népszerűsítése

 

A pályázat feltétele, hogy a programszervező gyaloglóklubokat hozzon létre és a már meglévő klubok tevékenyégét egészítse ki a gyaloglással 2010. március 1. és december 15. között legalább 20 gyalogló eseményt szervezzen. Fontos feladata a programszervezőnek a program népszerűsítése, a célközönséggel valók kapcsolattartás és események szervezése a célközösségnek.

A pályázatot 2010. december 15-ig kell eljuttatni az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága részre, melyhez mellékelni kell a 20 eseményen résztvevők hitelesített regisztrációs listáját is.

A pályázattal eszköztámogatás igényelhető. Egy jelentkező szervezet 20-300 db lépésszámlálót igényelhet.

-BT-

Szóljon hozzá a fórumon!
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu