Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.28. - Tuesday, Emil, Csanád napja van.

MTI hírek

OTS - Regisztrálj, és írd be a naptáradba! - Tapiwall egyedi tapéta bemutató 2016.09.20-án, a Cleartex Kft. Budaörs, Gyár u. 2. szám alatti telepén

2016. September 07. 14:03
Budapest, 2016. szeptember 7., szerda (OTS) - Megvalósítjuk terveidet beltéri vagy kültéri falakon, száraz vagy vizes helyiségekben, sima vagy barázdált felületeken, csempén, téglán, bútoron, ablakon vagy ajtón.
A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő internetcímen: http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160907_002.jpg Kompromisszumok nélkül tervezhetsz a Cleartex 10 fajta új, egyedi és környezetbarát Tapiwall egyedi tapétáival. Regisztrálj a bemutatónkra, és nézd meg milyen egyszerű egyéniséget vinni az épületek falaira! Üzleti ajánlatunk ár-érték aránya a legjobb a piacon. Miről lesz szó a bemutatón? - Mi is az a Tapiwall egyedi tapéta? - Hogyan készül az egyedi a tapéta? - Miért jobb az egyedi tapéta, mint a falfestés vagy kollekcióból választható megoldások? - Hova lehet felragasztani? - Miért jó egyedi tapétát használni a többi egyedi Cleartex melegburkolat mellett? INGYENES REGISZTRÁCIÓ - www.tapiwall.hu Dönts mihamarabb, mert maximum 30 főt tudunk vendégül látni! rendezveny@cleartex.hu Mobil: 30 297 62 41 Üdvözlettel: A Cleartex csapata ------------------------------------------------------------------- Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni. Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős. © Copyright MTI nonprofit Zrt. Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu