Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.02. - kedd, Anita, Kármen napja van.

MTI hírek

OTS - A The We Company telefonkonferenciát szervez a vállalat által a 2019-es év első negyedévében elért pénzügyi eredményekről

2019. május 10. 09:21
New York, 2019. május 10., péntek (Business Wire/OTS) - A WeWork Companies Inc. (a továbbiakban: "a Company") a 2025-ben lejáró 7,875%-os elsőbbségi kötvényeinek (a továbbiakban: "elsőbbségi kötvények") kibocsátójaként telefonkonferenciát tart 2019. május 15-én, keleti parti idő szerint du. 4:00 órakor az alábbiakban meghatározott részvételre jogosult felek számára azzal a céllal, hogy megvitassák a Vállalat által a 2019-es pénzügyi év első negyedévében elért pénzügyi eredményeket.
A részvételre jogosult felek, azaz az elsőbbségi kötvények jelenlegi tulajdonosai és haszonélvezői, az elsőbbségi kötvények olyan leendő, jóhiszemű vásárlói, akik az Amerikai Egyesült Államok 1933. évi Értékpapírtörvénye 144A szakasza (Rule 144A) alapján minősített intézményi befektetőnek, illetve az Amerikai Egyesült Államok 1933. évi Értékpapírtörvénye S szabályzata (Regulation S) alapján az Amerikai Egyesült Államokon kívüli befektetőnek minősülnek, értékpapírelemzők és piacvezetőként/árjegyzőként fellépő pénzintézetek a telefonkonferenciára vonatkozó betárcsázási információkhoz a Vállalat honlapjának biztonságos aloldalán (investors.wework.com) való regisztrációt követően férhetnek hozzá. További információk a telefonkonferenciáról (ideértve a betárcsázási számot) a biztonságos weboldalon kerülnek közlésre. A Vállalat biztonságos weboldalához hozzáférést kérő feleknek kötelezően nyilatkozniuk kell arról, hogy az elsőbbségi kötvények tulajdonosai vagy haszonélvezői, az elsőbbségi kötvények minősített intézményi vásárlói, értékpapírelemzők vagy árjegyzők, illetve garantálniuk kell, hogy a Vállalat biztonságos weboldalán számukra biztosított információkat bizalmas információként fogják kezelni. Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190508005656/en/ Kapcsolat: Befektetők: Aristaia Vasilakis Investor@wework.com Sajtóképviselők: Dominic McMullan Press@wework.com Forrás: WeWork Companies Inc. E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat. ------------------------------------------------------------------- Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni. Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős. © Copyright MTI Zrt. Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu