Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Závogyán Magdolna mond köszöntőt a Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. vándorgyűlésén

2015. July 16. 12:00
Závogyán Magdolna mond köszöntőt a Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. vándorgyűlésén

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47., „A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár” című 2015. évi Vándorgyűlésén Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős helyettes államtitkára mond köszöntőt Szolnokon.

Az idei évben immár 47. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Könyvtárosok Egyesületének a Vándorgyűlése, amely július 16-án kezdődik a Szolnoki Főiskolán. “A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár” című, három napos eseményen tizenhárom szekcióban folyik majd a munka. Az idén 80 éves MKE vándorgyűlésén a külföldi vendégeken, a határon túli magyar résztvevőkön kívül 700 hazai szakember és könyvtáros hallgató vesz részt az ország minden részéről és a szakma minden területéről.Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. vándorgyűlése

 

Závogyán Magdolna mond köszöntőt a Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. vándorgyűlésén

A megnyitón beszédet mond Szalay Ferenc szolnoki polgármester, Dr. Túróczi Imre, a Szolnoki Főiskola rektora, Kincses Julianna, a Szolnoki Főiskola Könyvtár és Távoktatási Központ könyvtárvezetője, Lászlóné Nagy Ilona, a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény igazgatója, valamint Barátné dr. Hajdu Ágnes, a Magyar Könyvtárosok Egyesületének elnöke. Ezt követően sor kerül a Fitz József-könyvdíj, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Emlékérem, az Év fiatal könyvtárosa díj, valamint a Kovács Máté-díj átadására.  rendezvényt szakmai kiállítás, kulturális és turisztikai programok színesítik, amelyek lehetőséget nyújtanak Szolnok történetének, hagyományainak, jelenének megismeréséhez.
 

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu