Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Závogyán Magdolna is jelen volt a Többcélú közösségi terek fejlesztése program második konferenciáján

2015. May 28. 21:57
Závogyán Magdolna is jelen volt a Többcélú közösségi terek fejlesztése program második konferenciáján

A Többcélú közösségi terek fejlesztése program II. országos szakmai konferenciáját rendezte meg a Nemzeti Művelődési Intézet május 20-án a Lakiteleki Népfőiskolán.

Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős helyettes államtitkára

 

Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg a rendezvényt

 


Az eseményen Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős helyettes államtitkára köszöntötte az egybegyűlteket. A bemutatásra kerülő szolgáltatásfejlesztési modellprogramok kidolgozását fontos mérföldkőként jelölte meg, hiszen ez az ország számos pontján járul majd hozzá a többcélú közösségi terek szolgáltatási kínálatának bővítéséhez és a helyi közösségek megerősítéshez. Hangsúlyozta: a közösségi művelődés egyik feladata, hogy megtalálja azokat a tenni akaró, a közösségért elkötelezett helyi embereket, akik mozgatórugói lehetnek egy-egy helyi folyamatnak.

 

A Nemzeti Művelődési Intézet megbízott főigazgatója, Polyák Albert

 

A Nemzeti Művelődési Intézet megbízott főigazgatója, Polyák Albert is felszólalt

 Polyák Albert, a Nemzeti Művelődési Intézet megbízott főigazgatója a rendezvényen kiemelte: a Nemzeti Művelődési Intézet szakmai módszertani munkájával, képzett szakember állományával tud hozzájárulni a vidék népesség megtartó képességének javításához. Az előző években elindított folyamatok, mint például a kulturális közfoglalkoztatás, a feladatfinanszírozott társadalom- és gazdaságfejlesztő modellprogramok, a többcélú közösségi terek fejlesztésére irányuló program mind ezt a célt szolgálják – mondta a főigazgató.

 

-csa-

Forrás: nmi.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu