Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.13. - Thursday, Antal, Anett napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Závogyán Magdolna: A közművelődési feladatellátásnak nagy szerepe van a településfejlesztésben

2013. June 20. 11:00
Závogyán Magdolna: A közművelődési feladatellátásnak nagy szerepe van a településfejlesztésben
A Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója, Závogyán Magdolna adott interjút a Közösségszervezés „intézményes" és civil módra - Metszetek című konferencián a Budai Vigadóban.


A Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója, Závogyán Magdolna adott interjút


A Nemzeti Művelődési Intézet 10 hónappal ezelőtt kezdte meg a teljes átalakítását. Az államtitkársági elvárásoknak megfelelően olyan intézménnyé formálódott, amely képes lett a 19 megyei módszertani feladatellátásnak a befogadására - kezdte interjúját a főigazgató asszony.  


Metszetek-Civilek és Intézmények szerepe a közösségi művelődésben

"Metszetek-Civilek és Intézmények szerepe a közösségi művelődésben" címmel rendeztek országos szakmai konferenciát a közösségi művelődésről  2013. június 18-án Budapesten


Fontos megemlíteni, hogy a Nemzeti Művelődési Intézet a szakterületnek az országos hatókörű intézete, és az a fajta érdekérvényesítés, amely a közművelődés vonatkozásában meg kell jelenjen, ezt a szerepén nagyon intenzíven kell, hogy betöltse - hangsúlyozta Závogyán Magdolna.


Závogyán Magdolna

A Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója, Závogyán Magdolna mondott köszöntő beszédet a megjelenteknekAhhoz, hogy a településeken ne csak közösségfejlesztésről, hanem település-, illetve gazdaságfejlesztésről beszéljünk, a közművelődési feladatellátásnak igen nagy súlya és szerepe van! - véli a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója.


MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu