Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

VII. Pannon Unifest művészeti fesztivált tartanak Veszprémben

2021. November 01. 09:04
VII. Pannon Unifest művészeti fesztivált tartanak Veszprémben

Veszprémben hetedik alkalommal rendezik meg november végén a Pannon Unifest ifjúsági összművészeti fesztivált.

Tavaly a pandémiás helyzet ellenére sem hagytak fel a rendezvénnyel, hanem alkalmazkodtak az akkori lehetőségekhez, így átkerült az online térbe a VI. Pannon Unifest, ahol pár programot leszámítva, mindent megvalósítottak.

 

Zenés, hangszeres előadásokon vehetnek részt az érdeklődők

A november 20-26 között megrendezésre kerülő fesztiválon hangszeres zene, zenekari formáció, vers-és prózamondás, vers- és prózaírás, fotózás és rajzolás területén mérik össze tudásukat a középiskolásoktól kezdve a fiatal felnőttekig bárki, aki előzetesen regisztrál november 6-ig.

 

November 20-án az előadói szekcióba jelentkezők saját produkcióikkal lépnek fel, 21-én pedig képzőművészeti alkotásokat mutatnak be. November 22-én a Pannon Egyetem külföldi hallgatói ismertetik meg saját nemzetük kultúráját a látogatókkal.

 

November 23-án a Pannon Egyetem Színitanodája először lép fel a nagyközönség előtt Szabó Borbála Nincsenanyám, seanyám című drámájával. November 24-én Jakobizcs Kitti pszichológus, irodalomterápiás foglalkozást tart az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban.

 

November 25-én Eötvös József gitárművész Bartók Béla megzenésített műveit lehet meghallgatni a gitárművész zenés könyvbemutatóján. Következő nap Süle Zsolt zenész önálló estet tart.

További információt az esemény honlapján lehet szerezni.

 

BG

Forrás: MTI, Pannon Unifest

A képek illusztrációk

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu