Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.24. - Friday, Eszter napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Változatos programokkal készül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

2021. October 04. 12:10
Változatos programokkal készül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Az Országos Könyvtári Napokhoz csatlakozva 2021. október 4-10 között változatos programokkal és ingyenes próbatagsággal várják a látogatókat.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) az Országos Könyvtári Napokhoz idén is csatlakozott, melynek keretében a különböző korosztályok számára változatos programokat, kiállításokat tartanak.

 

Változatos programok mellett megbocsátás napot is tartanak

 

A FSZEK szeretné elismerni az egészségügyi dolgozók járványhelyzet időszakában nyújtott teljesítményét, emiatt ezen a héten ingyenes, 1 évre szóló beiratkozási lehetőséget kínál számukra.

 

A heti programsorozaton vendégként vesz rész Bereményi Géza, Dragomán György, Jakobovits Kitti, Nyulász Péter, Szabó T. Anna, és az "Abszolút töri"-sorozat szerzői közül Kiss Judit Ágnes, Wéber Anikó és Mészöly Ágnes.

 

A gyerekek számára kézműves foglalkozásokkal, játékokkal készülnek. Fellép Kárász Eszter és az Eszter-lánc Trió koncertjével, a Batyu Színház és Nyáry Detti bábművész előadásával, valamint megrendezik Lovranits Júlia Villő kiállítását is.

 

A heti programsorozat utolsó napján, október 10-én a Központi Könyvtárban, a Kelenföldi Könyvtárban, az Ugocsa utcai Könyvtárban, a Dagály utcai Könyvtárban, a Lőrinci Nagykönyvtárban ingyenes próbatagság váltható és elengedik a késedelmi díjat is. Október 11-én a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár többi intézményében a megbocsátás napja keretében ingyenes próbatagság váltható és elengedik a késedelmi díjat. Az engedmény a nyitvatartási időben visszavitt, de még fizetési meghagyás alá nem eső könyvtári könyvekre, kottákra, térképekre, folyóirat-számokra, hangoskönyvekre, diafilmekre vonatkozik.

 

A 16. alkalommal megrendezett Könyvtári Napok Programjai a www.fszek.hu oldalon olvashatóak. A rendezvény látogatása előzetes regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött.

 

BG

Forrás: MTI, Fővárosi Szabó Ervin Könyv
A képek illusztrációk

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu