Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.20. - Saturday, Illés napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Új évadra, új bérletekkel várja a közönséget a Szegedi Nemzeti Színház

2021. August 09. 16:05
Új évadra, új bérletekkel várja a közönséget a Szegedi Nemzeti Színház

A Szegedi Nemzeti Színház 2021.augusztus 9-én megkezdte a 2021/2022-es évadra a bérletek értékesítését.

Az új évadban műfajilag sokszínű repertoárral, ősbemutatókkal készülnek. Megszűntették az eddigi bérleteket, helyette 8 új konstrukcióból választhatnak a felnőttek és 3 új variációból a fiatalabbak.

 

Nagy erőbedobással készülnek az előadásokra

A Szegedi Nemzeti Színház a régi bérlők számára nem tudja tovább fenntartani a helyüket, helyette elővásárlási lehetőséget biztosít 2021. augusztus 9-19 között. Az új bérletet vásárlóknak 2021. augusztus 23.- október 15. között van lehetőségük a bérletvásárlásra. Továbbra is elérhető a 3, illetve az 5 előadásos szabadbérletek, amit már online, SZÉP kártyával is fizethetnek és beválthatnak a Szegedi Nemzeti Színház-Bérletek oldalon.

 

Az új évadra nagy erőbedobással készül a társulat, várják már a találkozást a nézőkkel. Az évad 18 bemutatójából három alkalommal a Szegedi Kortárs Balett áll színpadra. Az új évadra az operatagozat is készül, a többi között magyarországi bemutatóként műsorra tűzik Gaetano Donizetti Maria Stuarda operájának koncertszerű változatát.

 

Az új bérleteket a társulat örökös tagjairól nevezték el, megemlékezve Berdál Valéria operaénekesről, Horkits Erzsébet legendás színházi titkárról és Angyal Mária rendezőről. A Támogatói I és II bérlet tartalmazza a legtöbb előadást, a tematikát tekintve továbbra is a hétköznapi és hétvégi összeállítások maradtak.

 

Az új évadban a jegyárak változatlanok, a bérletárak eleve kedvezőbb áron kaphatóak, de a diákoknak, pedagógusoknak és nyugdíjasoknak további 10 százalék kedvezményt biztosít a színház.

 

BG

Forrás: MTI, Szegedi Nemzeti Színház oldala

A képek illusztrációk

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu