Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Születésnapi sorozattal indítja a Fonó 25. jubileumi évadát

2020. September 03. 11:57
Születésnapi sorozattal indítja a Fonó 25. jubileumi évadát

Az idén 25 éves Fonó különleges jubileumi válogatással indítja útjára az évadot szeptember 16. és 19. között; a Fonó25 Folkfőváros elnevezésű születésnapi programsorozaton tizenhárom koncert várja az érdeklődőket.

A Fonó25 Folkfőváros születésnapi sorozat egyfajta mixe a zeneház több kedvelt programjának - közölték a szervezők. Négy nap alatt 13 koncert, 4 táncház, több mint 50 fellépő szórakoztatja a közönséget. Hagyományosan a Fonó Szerda táncházzal kezdődik a sorozat, amelyen Szalonna és Bandája muzsikál, de minden este hajnalig tartó táncház várja az érdeklődőket. Mint írják, a három tematikus napon a múltból táplálkozó, de a jövőbe mutató, válogatott koncertekkel készülnek a szervezők: szeptember 17-én a Kamara Selection napján kamara produkciók szórakoztatják a közönséget, fellép többek között Bojta Zsuzsanna & ZitheRandom, valamint a Szlama László és Bergics András Duó.

 

Születésnapi sorozattal indítja a Fonó 25. jubileumi évadát

 

Szeptember 18-án a Duo Selection napján, duó felállások koncerteznek. A fellépők között van Borbély Mihály és Dresch Mihály, a Branka Trió, Porteleki László és Porteleki Áron, Herczku Ági és Nikola Parov, valamint Szokolay Dongó Balázs és Geröly Tamás. A Fonó Selection napján, szeptember 19-én pedig nagykoncertek szerepelnek a programban: Balogh Kálmán és Lukács Miklós, valamint Karaván Família és barátai szórakoztatják a közönséget.  A koncerteket követő táncházakon a Szászcsávási zenekar és a Csángálló muzsikál, de lesz születésnapi torta is. A Fonó25 Folkfőváros részletes programja a fono.hu oldalon érhető el.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu