Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Pogácsás Tibor: a közfoglalkoztatás jövőképet ad

2016. September 27. 10:51
Pogácsás Tibor: a közfoglalkoztatás jövőképet ad

Második alkalommal került megrendezésre az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás, amely zenés programokkal és kézműves-foglalkozásokkal várták az érdeklődőket. Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár adott interjút a közfoglalkoztatás munkaerőpiaci lehetőségeiről.

A II. Országos Közfoglalkoztatási Kiállításon 130 település standja mutatta be a helyi közfogalkoztatási programok eredményeit, az általuk készített termékeket, valamint a település megismerésére biztosított lehetőséget. Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár kiemelte, hogy a közfoglalkoztatás azoknak biztosít jövőképet, akiknek a munkaerőpiac nem ad lehetőséget.

 

Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár állt kameránk elé

 

"A közfoglalkoztatásban elindulhatnak, közösségben vannak, van egy napi rutinuk, kapcsolatok alakíthatnak ki. Az ember az összes terhével együtt lehetőséget kap a közfogalalkoztatásban, és ha a piac lehetőséget ad, akkor továb tud majd lépni. A mi szándékunk szerint,  a közfogalkoztatás azt az alapot, azt a lehetőséget teremti meg, amely később a munkaerőpiacon való megjelenést segíti elő" - fejtetteki az önkormányzati államtitkár.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu