Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.07.23. - kedd, Lenke napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Népszerűek a III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program képzései

2015. augusztus 23. 23:00
Népszerűek a III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program képzései

Közművelődési szakember végzettséget szerezhetnek a kulturális közfoglalkoztatottak - tájékoztatott a Nemzeti Művelődési Intézet.

A képzés az Országos Felnőttképzési Szakmai Központ koordinálása mellett, a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület valamint a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodájának együttműködésével valósul meg. A középfokú szakmai végzettséget adó, szakvizsgának minősülő Közművelődési szakember II. képzésre Hajdú-Bihar, Békés és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkeztek résztvevők a legújabb képzésre, Debrecenbe.

 

A III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program képzése

 

Közművelődési szakember végzettséget szerezhetnek a kulturális közfoglalkoztatottak - tájékoztatott a Nemzeti Művelődési Intézet

 A 2015. augusztus 3-i nyitónapon jelen volt Dr. Juhász Erika a Debreceni Egyetem tanszékvezető főiskolai docense, az Nemzeti Művelődési Intézet főosztályvezetője, illetve az Országos Felnőttképzési Központ szakmai munkatársa, akik köszöntötték a résztvevőket. Az intenzív, napi nyolc, összesen 296 órás tanfolyam  elvégzésével a résztvevők képesek lesznek az önkormányzati közművelődési intézmények, művelődési civil szervezetek, kulturális vállalkozások munkatársaként a szervezet szakszerű és színvonalas működtetésében való részvételre, a kulturális szervezőmunka ellátására, művelődési szolgáltatások, rendezvények, kiállítások, vásárok, táborok szervezésére.


-csa-

Forrás:  Nemzeti Művelődési Intézet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu