Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Modern kulturális trendeket mutatnak be

2023. January 31. 18:21
Modern kulturális trendeket mutatnak be

Februárban kerül megrendezésre hazánkban a Texhibition nevezetű kiállítás.

Bemutatják Magyarországon a legmodernebb textil újdonságokat és trendeket. A modern eseményt február 3-tól február 26-ig tartják a FUGA Budapesti Építészeti Központban. A kiállítást már hetedik alkalommal rendezik meg.

 

Az idei évben nem csak a leginnovatívabb Magyarországon készült fejlesztéseket mutatják be, hanem egy magyar származású művész Hollandiában piacra dobott kellékeit is.

 

Az esemény a legkorszerűbb technikákat mutatja be

 

A 2015-ben elindított kiállítási program célja, hogy bemutassa a textiliparban a legmodernebb eljárásokat és segítséget nyújtson az iparágban tevékenykedőknek a fejlesztésekhez.

 

Az eseményen résztvevők folyamatosan keresik a további értékesítési és fejlesztési lehetőségeket, hiszen kiváló kapcsolatépítő pont is egyben. Az elismert szakemberek és designerek mellett gyártó vállalatok is részt vesznek a több hetes program sorozaton.

 

A Texhibition egyik legnagyobb előnye, hogy nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre és a korszerű technológiára, ezáltal a gyártó cégek is szívesen bekapcsolódnak a projektekbe, amelynek eredményeképp számos új együttműködés és kollekció jön létre.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu