Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Méltóságkereső Konferenciát rendeznek a közösségi művelődésben résztvevőknek

2015. January 29. 11:41
Méltóságkereső Konferenciát rendeznek a közösségi művelődésben résztvevőknek

A rendezvényen átadják a Beke Pál Emlékcímet is, amelyet a Nemzeti Művelődési Intézet, a Civil Közösségi Házak Magyarországi Egyesülete, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság, a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Magyar Comenius Társaság alapította.

A 2015. február 5-én megrendezésre kerülő Méltóságkereső Konferenciának először a Nemzeti Művelődési Intézet adott volna otthont, azonban  technikai okok miatt új helyszínen, a TIT Stúdió Egyesület épületében kerül megrendezésre. Cím: XI. kerület Zsombolyai utca 6. Az eseményen köszöntőt mond többek között Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója.

 

Méltóságkereső Konferencia, Nemzeti Művelődési Intézet, Závogyán Magdolna

 

Méltóságkereső Konferenciát rendeznek Budapesten

 A Beke Pál Emlékcím alapítóinak konferenciája azt a célt szolgálja, hogy olyan példaértékű kulturális, művelődési és ifjúsági szervezeteket, intézményeket, kezdeményezéseket mutasson be,  amelyek arra adnak választ: miképpen lehet megerősíteni, megadni, megszerezni vagy épp visszaadni, visszaszerezni a meglévő, a valaha megvolt vagy az esetleg még meg nem tapasztalt méltóságot. A konferencia keretében 14.20-tól adják át a Beke Pál Emlékcímet.Az elismerést minden évben két-két szakember kapja meg: egy, aki a közösségi művelődés és egy, aki a gyermek- és ifjúsági munka területén dolgozik.

 

Forrás: NMI

 

-kt-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu