Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Magyar Kézművességért díj: hosszú, kitartó, becsületes munka eredménye

2017. September 20. 12:31
Magyar Kézművességért díj: hosszú, kitartó, becsületes munka eredménye

A 26. Magyar Kézművesség Napján idén is átadták Magyar Kézművességért Díjakat. Vörös Béla, az Ipartestületek Országos Szövetségének alelnöke szerint az elismeréseket hosszú, kitartó és becsületes munkával lehet elérni.

Az IPOSZ Országos Elnöksége kiemelkedő munka elismeréseként, az ipartestületek javaslatára idén átadta a kitüntetéseket. "Akik kitartóan és hosszú időn keresztül segítik az iparosság és az ipartestületek munkáját, ők számíthatnak ilyen elismerő díjakra" - fogalmazott az alelnök hozzátéve, hogy idén is az ország több területéről ismertek el embereket a kézművesség, az iparosság és sajtósok körében.

 

"Hosszú, kitartó és becsületes munkával lehet elérni a kitüntetést"

 

Vörös Béla szólt az IPOSZ örökös tiszteletbeli elnökéről, Kurucz Zsigmondról is, aki idén ünnepelte 80. születésnapját, és augusztusban Varga Mihály minisztertől vehette át a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje elismerést. "Ez az iparosság egy bizonyos fokú elismerése is" - hangsúlyozta Vörös Béla. A fiatalokról szólva elmondta, hogy vegyenek példát az elődök kitartó munkájáról és becsületesen folytassák tovább a kézműves hagyományokat.

 

 

/T.D.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu