Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Közművelődési szakmai képzés az NMI jóvoltából

2016. September 21. 07:52
Közművelődési szakmai képzés az NMI jóvoltából

A Nemzeti Művelődési Intézet által működtetett Országos Felnőttképzési Központ további képzési csoportot hirdet Budapesten és Debrecenben a "Többfunkciós kulturális intézmények vezetőinek képzésből" a nagy számú jelentkezés miatt.

Az előző csoport idén júniusban kezdte meg tanulmányait, majd e hó 8-án vehette át a végzettséget tanusító okiratokat. A képzés nyolc napja során könyvtári, múzeumi és közművelődési vezetési ismeretek mellett általános menedzsment ismeretekkel bővíthették tudásukat. A szakmai elkötelezettséget bizonyítja, hogy a múzeumi órákat gyakorlati terepen, a Magyar Nemzeti Múzeum épületében tartották, illetve gyakorlott oktatói gárdát biztosít az NMI a résztvevők számára.

 

felnőttképzés

A képzés során menedzsment alapismereteket, könyvtári, múzeum vezetési, valamint közművelődés vezetési ismereteket sajátíthatnak el a résztvevők

 

A Művelődési Intézet saját munkatársai mellett, a tanfolyamon szakmailag elismert oktatók várják a résztvevőket, az előző csoportot Dr. Laki Ildikó, a Szegedi Tudományegyetem oktatója, Kovács Györgyi, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egykori régióvezetője, Varga Benedek, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója és Joós Tamás, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ igazgatójának segítségével bővíthették a tudásukat. A következő tanfolyam szeptember végén kezdődik, a jelentkezéseket online várják Budapest és Debrecen környékéről.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu