Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Interjú Halász János államtitkárral az új közmunkaprogramról

2013. November 08. 17:23
Interjú Halász János államtitkárral az új közmunkaprogramról
Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében elindult országos Kulturális Közfoglalkoztatási Programmal kapcsolatban nyilatkozott.Interjú Halász János államtitkárral az új közmunkaprogramról


Az országos lefedettségű program minden megyében zajlik majd és 4000 ember kap munkát az ország több mint 1200 településén . Ezek az emberek a helyi művelődési házakban, helyi könyvtárakban, közösségi terekben dolgozhatnak majd és olyan kulturális programokat szervezhetnek, amelyek újra visszaviszik a kistelepülések életébe a kultúrát - mondta Halász János.

halász jános

A 2013. november 1-jén indult programról Halász János, az EMMI kultúráért felelős államtitkára számolt beEz egy új szellemiségű program - mondta az államtikár, majd hozzátette: Közmunkaprogram kulturális területen néhány helyen már volt és nagyon jól sikerült. Most ezt kibővítjük a lehetőséget. Nagy az érdeklődés, az igény rá, így reméljük ez a projekt is sikeres lesz. Ebben az esetben 2014.áprilisa után is folytatni fogjuk a kulturális közmunka programot - nyilatkozta.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu