Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.12.05. - Tuesday, Vilma napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Idén is újból Napfényes Fesztivál!

2021. May 28. 12:11
Idén is újból Napfényes Fesztivál!

6 egyórás előadás, 12 workshop, 30 féle konzultációs lehetőség – mindez csak 1000 forintért! A jegyvásárlók között értékes nyereményeket sorsolnak hétről hétre.

Évtizedes hagyományukat folytatva ebben az évben is várják a szervezők az egészség, a lelki-szellemi egyensúly és a kiteljesedés iránt érdeklődőket rendezvényünkön, melyet a körülményekre való tekintettel online formában rendeznek meg június 6-án, vasárnap.

 

Tavaly egy „best of” válogatással tekintettek vissza az elmúlt másfél évtized élő, egész napos fesztiváljaira, idén viszont minden tartalom új és kifejezetten a fesztiválra készült!

 

Hogyan kezdjük újra? Mik az elmúlt egy év tanulságai, melyekre a jövőt építhetjük? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozik a mindig magával ragadó Prof. Dr. Bagdy Emőke „Főnix-effektus” című előadásában. Az aktuális kérdésekre reflektál Laár András is, aki az ősi módszereket hívja segítségül, hogy ne „nyamvadjunk meg” krízisekkel terhelt modern életünk rohanásában.

 

Paksi Zoltán a csillagos égbolt rejtett bölcsességét fejti meg nekünk, az idei évre is komoly üzeneteket kiolvasva az aktuális konstellációkból, Tarr Bence pedig a természeti népek kultúráit tanulmányozva mutatja meg a kiutat a depresszióból, a népbetegséggé váló kedélybetegségből egy teljesebb, boldogabb élet felé.

 

5+1 előadás, 12 workshop, heti nyeremények!

 

Végül Váradi Tibor olyan örökzöld témákat dolgoz fel előadásában, mint a párkapcsolat és az emberi élet hét fő területe. Gyakorlati tanácsokat ad a mindennapi élethez a pénzügyektől a párkapcsolaton át a szellemi ébredésig.

 

Az előadások mellett széles palettán kínálnak önismereti és természetgyógyászati workshopokat is: stresszkezelés, magas vérnyomás, önszeretet, kamasznevelés – hogy csak néhányat említsünk a témák közül.

 

A fesztivál elengedhetetlen részei a természetgyógyászati bemutató konzultációk – idén online és élő formában is lehetőség van a részvételre. Bejelentkezni a fesztivál online nézői felületén lehet a regisztrációt követően.

 

Regisztrálj most, és legyél részese Magyarország legnagyobb holisztikus szemléletű egészségfesztiváljának június 6-án!

https://napfenyesfesztival.hu 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu