Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.21. - kedd, Klaudia napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Hajnalig tartott a 2013-as Színházak Éjszakája

2013. május 06. 13:02
Hajnalig tartott a 2013-as Színházak Éjszakája

Idén is megrendezésre került a Színházak Éjszakája Budapesten. A nagy rendezvényt a Városházán nyitotta meg Tarlós István főpolgármester. A rendezvényen fontos színházi vezetők, szereplők is részt vettek.

A színházi élet egyik legjelentősebb rendezvénye a Színházak éjszakája, amely 2013. május 4-én került megrendezésre. A nyitóbeszédet, melyet Tarlós István főpolgármester tartott, Eszenyi Enikő és Szirtes Tamás beszéde követte. Az esemény délben kezdődött és egészen hajnal 3-ig nézelődhettek és tájékozódhattak a színház után érdeklődők.

 

Eszenyi Enikő, Tarlós István és Szirtes Tamás a Városházán
Eszenyi Enikő, Tarlós István főpolgármester és Szirtes Tamás a Városházán

 

Az interneten április 8-tól regisztráció segítségével előre tudtunk magunknak helyet foglalni az előadásokra, így biztos nem maradtunk le semmiről. Akik nem foglaltak maguknak előre helyet, azok érkezési sorrendben tudtak bejutni az előadásokra.

 

A Budapesti Bábszínház egyik előadása
A Budapesti Bábszínház előadásai nagyon sok érdeklődőt fogadott

 

Fontos volt, hogy minden színházelőadásra időben érkezzenek meg a regisztráltak, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel elfoglalhatták a helyüket. A Színházak éjszakájának 14 színház résztvevője volt, többek között a Budapesti Bábszínház, a Centrál Színház, a Madách Színház is.

 

A Centrál Színház előadása
A Centrál Színház vicces előadásai szórakoztatták a közönséget

 

A rendezvényen az eddigi 70 előadások számát a sok érdeklődő miatt 100-ra emelték fel, így többfajta világba is belecsöppenhettünk ezen az estén. A rendezvényen segítőkész szervezők könnyítették meg a nézők helyzetét, hogy mindenki mindent láthasson.

Képek forrása: www.centralszinhaz.hu, www.budapest-babszinhaz.hu, www.budapest.hu

P.T.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu