Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.13. - Saturday, Jenő napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Gazsó L. Ferenc adta át Badár Sándornak a Karinthy-gyűrűt

2013. June 27. 17:04
Gazsó L. Ferenc adta át Badár Sándornak a Karinthy-gyűrűt
Badár Sándor humoristának ítélték oda 2013-ban a Karinthy-gyűrűt, a magyar humoristák legnagyobb elismerését. A megtisztelő díjat Gazsó L. Ferenc  és Jónás István adta át a népszerű humoristának.


Badár Sándor kapta a Karinthy-gyűrűt


A Karinthy-gyűrű a magyar humor legnagyobb díja, amelyet 1975 óta minden évben átadnak. Az elismerést olyan humoristák kapták meg eddig, mint például a díj alapítója, Marton Frigyes, Hofi Géza, Markos György és Nádas György párosa, Fábry Sándor, Kern András, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor vagy Hadházi László.


gazso-l-ferenc-badar_20130717165710_2.jpg


Gazsó L. Ferenc, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgató-helyettese és Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. vezérigazgatója koccint Badár Sándor humoristával, az idei Karinthy-gyűrű díjazottjávalA díjátadón  Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Gazsó L. Ferenc, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgató-helyettese köszöntötte Badár Sándort. A művész eddigi pályafutásból felidézték, hogy volt már vasutas, kutyaszánhajtó, számos filmben szerepelt, és részt vett a Dumaszínház megalapításában is.Fotók: MTI/ Illyés Tibor

-tk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu