Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

A Nemzeti Művelődési Intézetben tartották a Kárpát-medencei Közművelődési Kerekasztal ülését

2014. July 29. 21:26
A Nemzeti Művelődési Intézetben tartották a Kárpát-medencei Közművelődési Kerekasztal ülését

2014-ben első alkalommal ült össze a Kárpát-medencei Közművelődési Kerekasztal. A július 24-i tanácskozásra a Nemzeti Művelődési Intézetben került sor.

Kárpát-medencei Közművelődési Kerekasztal,  Nemzeti Művelődési Intézet

Az eseményen részt vett többek között Beke Márton, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Közművelődési Főosztályának vezetője, munkatársai és Polyák Albert, a Nemzeti Művelődési Intézet szakmai igazgatója, illetve munkatársai is.

Az ülésen többek között kiderült: Kárpát-medencei Közművelődési Kerekasztal tagjai a Nemzeti Művelődési Intézet Országos Felnőttképzési Szakmai Központja által felkínált képzések közül a Közművelődés Szakember I–II. akkreditált képzések közös megvalósítását kérték, amelyre ígéretet kaptak. A megvalósításhoz szükséges belső és külső források előteremtésében a Nemzeti Művelődési Intézet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárságának Közművelődési Főosztálya közreműködik. A KKK számít a Nemzeti Kulturális Alap és a Bethlen Gábor Alap támogatására is.

Legközelebb 2014. október 16-án kerül sor az együttműködést támogató szakmai tanácskozásra a Nemzeti Művelődési Intézet falai között.Forrás: NMI

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu