Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

A Madách Színház neves elismerést vívott ki magának

2012. June 05. 15:55
A Madách Színház neves elismerést vívott ki magának
A színház közleményt adott ki arról,  hogy a Madách Színházat érdemesnek találták arra, hogy viselhesse a Superbrands 2012 védjegyet.

Idén nyolcadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság. Az Superbrands-díj megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplőknek, amelyek a jövőben márkaépítés tekintetében is fejlődni és tanulni szeretnének.

– Úgy gondoljuk, hogy e minősítés, amelyet Színházunk elnyert, biztonságot és garanciát is nyújt nézőinknek. A díj egyértelműen pozitív visszajelzés számunkra – áll a Madách Színház közleményében.

Superbrands-díj

A Madách Színházat érdemesnek találták arra, hogy viselhesse a Superbrands 2012 védjegyet

 


A Madách Színházról:

Napjaink Madách Színháza a második világháború után szerveződött újjá és 1961-ben költözött mai helyére a VII. kerületi Erzsébet körút 29-33. szám alá.A színház repertoárrendszerben működik. Egyszerre több nagy musicalt tart műsorán. Ezek a darabok éveken keresztül láthatók, és több százas sorozatot produkálnak.

A Madách Színház

A Madách Színház tevékenységét hazai és nemzetközi siker és elismertség övezi

 

 


A bemutatókat hosszú előkészület előzi meg, a szereplők kiválogatás országos méretű meghallgatás útján történik. A bemutatásra kerülő művek döntő többségben, önálló rendezésben, önálló művészi felfogásban, ún. non-replica előadásban kerülnek színre.

A Madách Színház tevékenységét hazai és nemzetközi siker és elismertség övezi. A színház évenként közel 350 előadást tart, mintegy 500 ezer hazai és külföldi néző jelenlétében.

Forrás és képek: wikipedia.hu, madachszinhaz.hu


-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu