Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

A közművelődést támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma

2015. June 14. 22:32
A közművelődést támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma(EMMI) olyan települési önkormányzatok számára írt ki pályázatot, amelyek közművelődési intézményt, közösségi színteret saját fenntartásban vagy közművelődési megállapodás keretében működtetnek.

A 300 millió forint összegű közművelődési érdekeltségnövelő pályázat célja közművelődési intézmény vagy közösségi színtér műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítása, de idén új célként épület karbantartására és felújítására is nyújtható be támogatási igény.  A támogatás minimális mértéke 100.000 Ft, és vissza nem térítendő.

 

Emberi Erőforrások Minisztériuma(EMMI) , 300 millió forint közművelődési támogatás

 

300 millió forint összegű közművelődési érdekeltségnövelő pályázatot írt ki az EMMIA keretösszeg 40%-át a települési önkormányzat által 2014. január 1-jét követően alapított közművelődési intézmény vagy közösségi színtér után, 60%-át a fenti kategóriába nem tartozó települési önkormányzat által fenntartott, továbbá a települési önkormányzattal kötött közművelődési megállapodás alapján működő intézmény vagy közösségi színtér után kerül felosztásra. A pályázat benyújtása elektronikus úton a Magyar Államkincstár által üzemeltetett elektronikus rendszeren keresztül történik, a benyújtási határidő pedig 2015. június 29.

EMMI/MCOnet

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu