Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.08.21. - szerda, Sámuel napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

A KMO nyertes projektje olyan, mint maga a művelődési házak világa

2016. március 04. 15:29
A KMO nyertes projektje olyan, mint maga a művelődési házak világa

Sajó Attila, a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke, a rendezvénysorozat főszervezője nyilatkozott az MCOnet-nek Az élő zene bűvöletében szakmai konferencián, mely a a 2016-os Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényeinek összegző eseménye volt.

A rendezvénysorozat főszervezője kifejtette: szerencsés, hogy a szakmai partnerek jelenlétével körüljárhatták a művelődési házakban megjelenő élő zene kérését: miért fontos, és milyen közösség-összekovácsoló ereje van.

 
Sajó Attila, a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke beszél az MCOnet mikrofonja előtt


Sajó Attila méltatta az idei szakmai innovációs pályázat győztesének, Csóka Eszternek a prezentációját. A kicsiket generációs kapocsnak nevezte, akik a szülőket, nagyszülőket is "behozzák" a kultúrházakba. Ezért tartja jó kezdeményezésnek a Baba Art programok, melyet az NKA is támogat. A program a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban fut 2012 óta. A projekt jól illusztrálta, milyen kreatív emberek dolgoznak a közművelődésben, milyen nagyszerű ötleteket képesek bevinni erre a munkaterületre. Erre a programra ráadásul nem csak a közönség vevő, de a szakma is. A győztes projekt olyan volt, mint a művelődési házak világa: színes és kreatív.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu