Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.05.22. - szerda, Júlia, Rita napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

A hajdani ötlet szépen kiterebélyesedett

2016. március 01. 18:53
A hajdani ötlet szépen kiterebélyesedett

Sajó Attila, a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke, a Kultúrházak éjjel-nappal főszervezője megköszönte a támogatást a programsorozat március 1-i záró sajtótájékoztatóján.

Elöljáróban leszögezte: a rendezvény fontos eseménnyé nőtte ki magát tíz éves története során. Visszautalt Kelemen László szavaira, és kijelentette: azok a művelődési házak dolgoznak jól, ahol az emberek otthon érzik magukat. Éppen ezért olyan programokat kell teremteni, ahol az emberek otthon érezhetik magukat - mondta Sajó Attila. A művelődési házak legnagyobb ereje a nyitottságukban van - emelte ki az előadó -, befogadóak, együttműködőek, partnerközpontúak. Másként nem is működhetnek jól. Ennek az együttműködő szellemnek jó példája volt a Kultúrházak éjjel-nappal eseménye, hiszen 10 partnerszervezet együttműködésében valósult meg - véli a főszervező.

 
Sajó Attila, a Magyar Népművelők Egyesületének elnökének beszéde


Sajó Attila szerint a művelődési házak előnye az is, hogy színesek: minden korosztályt meg tudnak szólítani. Jó ötletnek minősítette azt is, hogy a farsanghoz kötötték a rendezvényt. További siker, hogy a pályázatok is megmozgatták az embereket, és plusz értéket adott a rendezvényhez. Zárszóként köszöntötte az ötletgazdát is, Gábor Klárát.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu