Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.25. - Thursday, Márk napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

2013-ban is megrendezésre kerül a Múzeumok Őszi Fesztiválja!

2013. September 29. 11:22
2013-ban is megrendezésre kerül a Múzeumok Őszi Fesztiválja!
2013-ban már nyolcadik alkalommal rendezik meg a Múzeumok Őszi Fesztiválját, ami közel egy hónapig fog tartani.

A Múzeumok Őszi Fesztiválja 2013-ban is! ( Videó forrása: www.youtube.com )

Országos Múzeumpedagógiai Évnyitóval kezdődik a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Múzeumok Őszi Fesztiválja, melyet 2013. szeptember 30-tól október 27-ig tartanak. A rendezvényt 2006-ban hagyományteremtő céllal indították el és minden évben nagyon nagy sikert aratott. Sajnos a gazdasági válság miatt csökkentek a látogatók számai, de ennek ellenére a programokat igénybe vevők száma viszont jelentősen megemelkedett.

Őszi Fesztivál, országos, múzeum
A Múzeumok Őszi Fesztiválját 2006-tól minden évben megrendezik

 

A rendezvénnyel kiemelt céluk, hogy felhívják és megerősítsék a múzeum iránti figyelmet valamint a tudásátállás, a múzeumi oktatás megismertetése. A rendezvény fő üzenete 2013-ban: A múzeum legyen mindenkié! Minden generációs megtalálja a magának illő programot és helyszínt, hiszen nemcsak a fiatalalokkal szeretnék megismertetni a múzeumok meseszép világát, hanem az idősebb korosztállyal is. Fontos céljuk az is, hogy növeljék a látogatók és a bevétel összegét.

 

Őszi Fesztivál, látogató, múzeum
A fesztiválon minden korosztály talál majd magának érdekes programokat

 

Fontos, hogy a múzeumokat mindig más és más oldaláról ismertessék meg, így a látogatók számára a programok még érdekesebbek lesznek. 2013-ban külön figyelmet fordítanak a középiskolásokra, fiatal felnőttekre, 60 év fölött levő korosztályra és a pedagógusokra, akiknek " Tanárok éjszakája " keretén belül különböző programokat rendeznek meg. A rendezvényre nagyon sok látogatót és érdeklődőt várnak.

G.R.



Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu