Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.29. - Friday, Gedeon napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

2012-ben is Tokaji Konferencia program

2012. October 28. 11:02
2012-ben is Tokaji Konferencia program
Nagyon sok energiába és sok időbe telt, mire megszervezték a programot, de mint tavaly is, idén is nagyon jól sikerült a 2012-es Tokaji Konferencia program.
A kétnapos konferencia anyagai és fényképei letölthetők az internetről azok számára, akik sajnos bármilyen oknál fogva nem tudtak eljönni a rendezvényre. Akik tavaly is itt voltak, már megszokhatták az esemény színvonalát, aki pedig még nem vett részt egyik évben sem, szeretne jövőre is jönni. A rendezvény a tokaji Paulay Ede színházban volt megrendezve, az előző évekhez hasonló módon.

A tokaji Paulay Ede Színház épülete
2012-ben is a Paulay Ede Színházban rendezték meg a Tokaji Konferencia Programot

A 2012-es konferenciát idén is - akárcsak tavaly - Róka László nyitotta meg, aki elmondta, hogy voltak a szervezésben néha nehézségek, de összességében nagyon jól sikerültek a dolgok így utólag nézve. Róka László a konferencián elmondta: "Mert a Tokaji Konferencia érték, nekünk pedig az a dolgunk a világban, hogy értéket teremtsünk, értéket megőrizzünk! " A közönséget láthatóan érdekelték az előadások és izgalmasan figyelték, hogy milyen érdekességet fognak hallani.

Dr. Kiss István és Dong Yue

Az előadásokat tartották: Dr. Péti Márton a Nemzetgazdasági Tervezési Hivataltól, Iván Andrea, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettese. Miután ezeknek vége lett, a vendégek igazi kávéházban érezhették magukat, mert kávézás és teázás közben el tudtak beszélgetni egymással főképpen a hazai felkészülési folyamatokról.

Képek forrása: www.crownestates-tokaji.com


P.T.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu