Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Külföld

Minőségi tartalmakat készít a mesterséges intelligencia

2022. October 20. 09:00
Minőségi tartalmakat készít a mesterséges intelligencia

Pár éven belül a legtöbb cikket és tartalmat már nem az emberek generálják, hanem a mesterséges intelligencia.

Ideje hozzászokni ahhoz, hogy a következő években egyre több olyan tartalommal találkozunk majd, amelyeket a mesterséges intelligencia készít. Legyen szó cikk írásról, hirdetések készítéséről és fotók szerkesztéséről, a mesterséges intelligencia szoftverek már ma is prémium minőségű tartalomgyártók.

 

Sokan nem tudják, de a chatbotok is hasonló megoldással épülnek, mint az előzőekben említett tartalmak. A Futurism jelentése alapján 5 év múlva az online térbe felbukkanó cikkek és tartalmak 10 százaléka készül csupán ember által, a további 90 százalékot pedig okos szoftverek generálják, természetesen emberi parancsokra.

 

Elképesztő tartalmakat gyárt a mesterséges intelligencia

 

A kutatások azt is igazolják, hogy a mesterséges tartalom gyártásban egyre elterjedtebb a szoftverek által szerkesztett grafika. Napvilágot láttak olyan hírek is, miszerint egy Egyesült Államokban rendezett művészeti versenyt azzal a képpel nyertek meg, amelyet egy mesterséges intelligencia program készített.

 

Mi következik ebből? Természetesen az, hogy az okos programok által létrehozott tartalmak hónapról-hónapra egyre jobbak.

 

Forrás: Qubit.hu
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu