Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Külföld

Évről évre egyre jobb a mesterséges intelligencia

2022. March 12. 17:19
Évről évre egyre jobb a mesterséges intelligencia

Világszerte egyre fejlettebb megoldásokat kínálnak a mesterséges intelligencia alapú szoftverek.

A mesterséges intelligencia az idő múlásával egyre tökéletesebbre fejleszti a szoftvereket világszerte. Globálisan és Magyarországon is egyre több helyen alkalmazzák a modern digitális megoldásokat, az automatizálást és a mesterséges intelligenciát, hogy jobb eredményeket érjenek el.

 

A fejlesztő szakemberek már rengeteg adatból dolgozhatnak annak érdekében, hogy megfigyeljék, elemezzék, majd alkalmazzák a legmodernebb trendeket a tesztelést követően. A szoftverfejlesztések egyik alapja, hogy a fejlesztők a tesztelések minél korábbi szakaszában észrevegyék a hibákat.

 

Ezért is fontos a minőségbiztosítás a mesterséges intelligencia szoftverek esetében, hiszen a jobb minőségű fejlesztés nagyobb mértékben segíti az üzleti növekedést, ami a kiszolgálásban is jobban meglátszik az ügyfelek irányába.

 

Felértékelődik a szoftverek szerepe a világban

 

Jó hír, hogy a vállalatvezetők világszerte belátták, hogy a mesterséges intelligencia alkalmazása egyre fontosabb az üzletben. Bizonyos munkakörök teljesen átkerülnek az emberek kezéből a gépekhez, ezt pedig a mesterséges intelligencia teszi lehetővé.

 

A szuperszámítógépek jellemzően olyan feladatokat vesznek át az emberektől, amely monoton, az adott személy pedig ezáltal kreatívabb munkakörben dolgozhat és tovább növelheti a vállalat hatékonyságát.

 

Forrás: Prím, World Quality Report
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu