Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Külföld

Az Uber Eats is kezd áttérni az önvezető autókra

2022. May 24. 19:53
Az Uber Eats is kezd áttérni az önvezető autókra

Egyre több iparágban kezd felpörögni az önvezető járművek piaca.

Hihetetlen fejlődésen mennek keresztül világszerte az önvezető autók és egyre több nagyvállalat, valamint iparág jelenti be, hogy elindul az önvezető autók fejlesztésének útján. Mivel a legnagyobb piaci szereplők kivétel nélkül elkezdték már fejleszteni önvezető technológiájukat, így kijelenthető, hogy a jövő az autonóm vezetésé lesz.

 

A napokban az Uber Eats háza táján is új hírek jelentek meg. Az Uber Eats nagyon szoros együttműködésben van a Motional vállalattal, amely a Hyundai Motor Group és az Aptiv közös cégeként alakult meg. A cég bejelentette, hogy teljesen sofőr nélküli kiszállításokat tervez megvalósítani a jövőben, ezért elkezdték alkalmazni az önvezető IONIQ 5-öt.

 

Az Uber önvezető autója Santa Monicában debütált

 

Az Uber Eats Santa Monicában kezdte el használni az autonóm rendszert a kiszállításokban, egylőre még csak tesztporgramban. Az Uber Eats és a nagyvállalati partnerek mind meg vannak győződve arról, hogy ez a fajta kiszállítás mód lesz a költséghatékony, megbízható és biztonságos jövő alapja az iparágban.

 

Az Uber az ultramodern szolgáltatását úgy oldotta meg, hogy a kereskedők kapnak egy értesítőt, amikor az autó megérkezik hozzájuk, a rendelt terméket pedig a jármű hátsó ülésén kell elhelyezni egy erre kialakított speciális rekeszbe.

 

Miután megtörtént az elhelyezés, az autó elindul a vásárlóhoz, aki kap egy értesítőt, ha az áru megérkezett hozzá. A kocsi ajtaját az Uber Eats alkalmazással tudja kinyitni.

 


Forrás: Villanyautosok
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu