Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.21. - kedd, Klaudia napja van.

Külföld

Állítólag veszélyben volt Schmitt Pál élete

2011. május 20. 11:26
Állítólag veszélyben volt Schmitt Pál élete
Egy kevésbé ismert belgrádi bulvárlap azt állítja, hogy veszélyben volt Schmitt Pál magyar államfő múlt heti belgrádi látogatása során.
A szerb biztonsági szolgálat tagjai a belgrádi Száva központ közelében a múlt héten, Schmitt Pál szerbiai látogatása idején elfogták egy fekete BMW tulajdonosát, akiről azt gyanítják, hogy merényletet tervezett a magyar államfő ellen - állítja az Alo című kis példányszámú belgrádi bulvárújság. A lap állítólagos értesülései szerint az illetékesek arra gyanakodnak, hogy a fiatal sofőr megpróbálta feltartóztatni azt a járműsort, amelyben Schmitt Pál is utazott belgrádi látogatásakor.

Schmitt Pál

Egy belgrádi lap szerint, veszélyben volt Schmitt Pál élete

Három fiatalember a BMW-vel először áthajtott az úton május 5-én a Száva központnál lévő csatlakozásnál, ahol megállította őket a rendőr - idézi a lap a nyomozókhoz közeli állítólagos informátort. Az autó átvizsgálásánál azonban nem került elő fegyver, viszont vezetőit ettől függetlenül letartóztatták. A szerbiai biztonsági információs ügynökség, akárcsak a terrorelhárítási rendőrség állítólag háromszor hallgatta ki őt azzal a gyanúval, hogy meg akarta ölni a magyar elnököt, azonban a fiatalember ezt tagadta. Elismerte a közlekedési szabálysértést, de a magyar államfő látogatásáról vallomása szerint nem tudott.

 

Forrás: mr1-kossuth.hu

-BÁ-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu