Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.04. - Monday, Kázmér napja van.

Külföld

A magyar néppárti képviselők szakmai munkájának újabb elismerése

2012. January 25. 15:53
A magyar néppárti képviselők szakmai munkájának újabb elismerése
Gál Kinga és Áder János fideszes európai parlamenti képviselőket két, Magyarország szempontjából kulcsfontosságú szakbizottság alelnökévé választották - adta híról a Magyar Néppárti Képviselőcsoport.


Az Európai Parlament ötéves törvényhozási ciklusának felénél az intézményben és az egyes frakciókban tisztújításra kerül sor. Ennek keretében választotta újra a néppárti frakció Szájer Józsefet a képviselőcsoport jogalkotásért felelős alelnökének, erősítette meg pozíciójában Őry Csabát foglalkoztatáspolitikai koordinátorként, Surján László kereszténydemokrata politikust pedig az Európai Parlament megválasztotta egyik alelnökének.

Az Európai Parlament

Gál Kinga és Áder János fideszes európai parlamenti képviselőket két, Magyarország szempontjából kulcsfontosságú szakbizottság alelnökévé választottákA héten az EP szakbizottságainak tisztségviselőiről döntenek a képviselők.  Gál Kingát újraválasztották az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság első alelnökévé. A tisztújítás során a környezetvédelmi és élelmiszerbiztonságban Áder Jánost, aki 2009 óta tagja a testületnek, a bizottság egyik alelnökévé választották.
-kt-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu