Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Kormányhivatalok

Új fejlesztéssel debütált a NAV

2022. February 09. 19:28
Új fejlesztéssel debütált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új információs és online ügyintéző portált indított.

A NAV új információs és online ügyintéző portált indított magánszemélyek és szakmabeliek számára. A legfontosabb újítása a honlapnak, hogy leszűkíthetőek az információk és nyomtatványok a legtöbb személyt érintő témakörre.

 


A NAV új honlapja összefoglalja a legfontosabb határidőket

 

Amennyiben valaki a főoldalról jelentkezik be a myNAV felületre, ott egyéni választás alapján a teljes tartalom szűrve jelenik meg, itt személyre szabottan lehet elérheti a számára legfontosabb funkciókat.

 

Az oldalon a középső sávban találhatók a kiemelt témák gyűjtőrovatai a fotókkal megjelenített csempéken. A weboldalon található közérthető naptár funkció leszűkíthető a csak magánszemélyeket érintő eseményekre. A NAV Online csempe mögött érhetők el az online rendszerek és az online ügyintézésre alkalmas felületek.

 

A weblap főoldalán pár kattintással elérhetőek a hírfolyam hírei, az új nyomtatványok, a gyakori kérdések, az álláspályázatok, a NAV-kiadványok, de az üzemanyagárakat, az adónaptárt, a jegybanki alapkamatot és a hírlevelet is el lehet itt érni.

 

Mielőtt a weblapot kifejlesztették volna, alapos kutatásokat végeztek, hogy a magánszemélyek és vállalkozások, valamint a könyvelők és adótanácsadók mit várnának el egy ilyen oldaltól.

 

BG

Forrás: MTI, Portfolió

A képek illusztrációk

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu