Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.21. - Friday, Alajos napja van.

Kormányhivatalok

Terézvárosban 24 órás Kormányablakot fogunk működtetni - interjú Dr. Hassay Zsófia polgármesterrel

2012. October 31. 16:50
Terézvárosban 24 órás Kormányablakot fogunk működtetni - interjú Dr. Hassay Zsófia polgármesterrel
Dr. Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP) terézvárosi polgármestereként, és a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének nevében vett részt a 23 fővárosi kerület és Budapest Főváros Kormányhivatala közötti megállapodás aláírásán. Ezt követően adott interjút a Belföldi Híreknek.

"Abban a szerencsés helyzetben van a VI.kerületi önkormányzat, hogy egy 24 órás Kormányablakot fogunk működtetni, méghozzá a Szinyei Merse Pál utcában, ahol a Rendőrkapitányság is megtalálható. Az emberek számára semmi nem fog változni, hiszen az Okmányiroda jelenleg is itt működik" - mondta Dr. Hassay Zsófia.Interjú Dr. Hassay Zsófiával (Fidesz-KDNP) terézvárosi polgármesterével

Majd hozzátette: "Azt gondolom, hogy ezzel a lépéssel sikerült az embereknek az államhoz, illetve az államnak az emberekhez még közelebb kerülni. A Kormányablakokon keresztül ugyanis sokkal több ügyet lehet majd gyorsabban, hatékonyabban elintézni, nem utolsó sorban pedig az állam számára is költséghatékonyabb lesz a rendszer."

Dr. Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP) terézvárosi polgármestere

Dr. Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP) terézvárosi polgármestereként, és a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének nevében mondott beszédet


"Ebben reménykedünk, ezen dolgozunk és erről szólt a mostani megállapodások aláírása is, amelyeket az elmúlt hetekben a kerületi képviselő-testületek szentesítettek" - nyilatkozta a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének képviselője.


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu