Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.22. - Wednesday, Júlia, Rita napja van.

Kormányhivatalok

Somogy megye 10. kormányablaka is megnyílt

2017. March 22. 08:26
Somogy megye 10. kormányablaka is megnyílt

A megújult kaposvári vasútállomáson kapott helyet Somogy megye 10. kormányablaka, az átadáson jelen volt dr. Neszményi Zsolt, kormánymegbízott és Gelencsér Attila, országgyűlési képviselő.

A kaposvári vasútállomás rekonstrukciója 2015-ben indult, az épület 2011 óta műemléki védelem alatt áll, ezért ennek szempontjait is figyelembe vették a munkálatok során, amely mintegy 1,6 milliárd forintból valósult meg. Gelencsér Attila, Kaposvár országgyűlési képviselője kiemelte, hogy mind a turistáknak, mind a kaposváriaknak fontos, hogy impozáns, kényelmes épületbe térhessenek be.

 

Somogy megye legkülönlegesebb kormányablaka nyílt meg a kaposvári vasútállomáson

Somogy megye legkülönlegesebb kormányablaka nyílt meg a kaposvári vasútállomáson

 

Kaposváron ez a harmadik kormányablak, az elsőt 2011-ben nyitották meg 29 ügyfélkörre, ami azóta bővült. Dr. Neszményi Zsolt, kormánymegbízott elmondta, hogy a megyeszékhelyen mind a három helyszínen ugyanazokat az ügyeket, ugyanazon a színvonalon intézhetik az állampolgárok. Az új kormányablakban 1546 ügyben tudnak segíteni az ügyintézők. Hozzátette, hogy az épületben a múlt és modernitás találkozik, így minden bizonnyal Somogy legkülönlegesebb kormányablaka nyílt meg.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu