Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Kormányhivatalok

Online is igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021. September 24. 05:28
Online is igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

A Széchenyi Lízing GO! konstrukciót a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások 2021. szeptember 1-től igényelhetik, már online is.

Krisán László, a Széchenyi Programot működtető Kavosz Zrt vezérigazgató bejelentette, hogy szeptember 1-től már igénybe vehető az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kamat és kezelési költség támogatása mellett a Széchenyi Lízing GO!, ami a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások újraindítását segítő lízingkonstrukció, mely lehetőséget nyújt eszközbeszerzések finanszírozására.

 

Akár ingatlan finanszírozására is igénybe vehető a Széchenyi Lízing GO!

 

A Széchenyi Programban meghirdetett konstrukció kérelemtervezete már online is kezdeményezhető annak érdekében, hogy a Kavosz irodákban lerövidüljön az ügyintézési idő.

 

A Széchenyi Lízing GO! felhasználható agrár vagy nem agrár célú lízingügyletek lebonyolítására például használt autó, haszongépjármű, gép, berendezés vagy akár ingatlan kifizetésére is.

 

A lízingkonstrukció állami támogatással fix évi 05 százalékos kamat mellett vehető igénybe maximum 1 milliárd forintig, akár 10 éves futamidővel. Kezdő vállalkozások is igényelhetik.

 

BG

Forrás: MTI, Kavosz

A képek illusztrációk

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu