Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.21. - szombat, Konstantin napja van.

Kormányhivatalok

Megújult a Celldömölki Járási Hivatal

2018. április 12. 09:40
Megújult a Celldömölki Járási Hivatal

Celldömök belvárosában közel félmilliárd forintból újítottak meg egy háromszintes épületet, amely mostantól a Vas Megyei Kormányhivatal Celldömölki Járási Hivatalaként fogadja az ügyfeleket.

Az átadáson Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a kormánynak érdeke, hogy megújuljanak a tulajdonában lévő épületek. Elmondta, a kormányhivatali rendszerben 1280 ingatlan van, ezek közül 500-at újítottak fel 2014 óta, további 70-80 épület felújítása jelenleg is tart, a legtöbb átadásra vár. A felújításokat igyekeztek a XXI. század követelményeinek megfelelő módon elvégeztetni, az épületek energiaellátását úgy megoldani, hogy az a megújuló energiák felhasználását is lehetővé tegye, illetve a korszerű szigetelésnek köszönhetően csökkenjenek az energiaköltségek.

 

Átadták a Vas Megyei Kormányhivatal Celldömölki Járási Hivatalának felújított épületét

Közel félmilliárd forintból újult meg Vas Megyei Kormányhivatal Celldömölki Járási Hivatala

 

Ágh Péter a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében úgy fogalmazott: az épület átadásával egy "új közigazgatási centrummal" gazdagodott a térség és Celldömölk városa. Felidézte, hogy korábban az épületben járásbíróság, majd pedig a városi rendelőintézet működött, szavai szerint a feladat változott ugyan, de továbbra is az emberek szolgálata zajlik majd a megújult épület falai között. A politikus hangsúlyozta: az átadás egy újabb bizonyítéka annak, hogy a kormány, az önkormányzat és a celldömölki emberek között egy sikeres együttműködés alakult ki, amelynek révén a hazai és közösségi forrásokat a település érdekében jól tudják felhasználni.

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu