Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Kormányhivatalok

Már online is fizethetők a hulladékgazdálkodási csekkek

2021. July 30. 11:59
Már online is fizethetők a hulladékgazdálkodási csekkek

Eddig több mint 16 ezer ügyfél élt a lehetőséggel, hogy júliustól kezdve online fizessék be hulladékgazdálkodási csekkjeiket. 

Nemrég csatlakozott az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a Díjnet e-számlakezelési szolgáltatójához, mellyel közel 3,1 millió ügyfelének vált lehetővé az online díjfizetés.

 

Online módon fizethetik csekkjeiket az ügyfelek

 

A Díjnet Zrt rendszerébe 2021. június 01 napjától indult el a regisztráció a www.dijnet.hu oldalon, ahol a felületen tudják indítványozni az NKHV Zrt-hez való regisztrációt. A felületen elérhető e-számla szolgáltatással az ügyfelek az interneten tudják megtekinteni és kiegyenlíteni számláikat. Az ügyfelek a regisztrációt követően az elektronikus számlabemutatás igénybevételével vállalják, hogy számláikat banki úton, átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy iCsekk mobilapplikációval, internetbankon (CIB) keresztül fizetik ki.

 

Schiszler János, a Díjnet Zrt vezérigazgatója elmondta, hogy az NHKV Zrt csatlakozásával egy újabb jelentős közszolgáltató e-számlakezelését végzik.

 

Az elektronikus számlák fizetése biztonságos és könnyen igazolható, nincs szükség a csekkek kinyomtatására, továbbá a környezet terhelését is csökkenti.

 

BG

Forrás: MTI, NKHV Zrt oldala

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu