Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.10.28. - csütörtök, Simon napja van.

Kormányhivatalok

Kormányablak nyílt a Keleti pályaudvaron

2018. június 20. 15:30
Kormányablak nyílt a Keleti pályaudvaron

A budapesti Keleti pályaudvaron új kormányablak nyílt, melynek átadásán Tuzson Bence hangsúlyozta: a kormányablakok hálózata erősíti a kormányzat családpolitikai intézkedéseit is, mert a hatékony ügyintézés révén a polgárok több időt tölthetnek családjukkal.

A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára hozzátette: a gyors és hatékony ügyintézés azért is fontos, mert az emberek a kormányablakokban találkoznak az állammal. Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy az állomásfejlesztési és integrált ügyfélszolgálat-fejlesztési program keretében nyolc vidéki állomáson, és immér két állomáson a fővárosban nyílt kormányablak. A tervek szerint, a közeljövőben további három állomáson, Békéscsabán, Győrben és Székesfehérváron létesülnek kormányablakok - fűzte hozzá. 

 

Kormányablak nyílt a Keleti pályaudvaron

Budapesten - a most megnyitottal együtt - már 30 kormányablak szolgálja az állampolgárokat

 

Hangsúlyozta, hogy a MÁV fontos célja az utasok minél szélesebb körű kiszolgálása, ezért a kezdettől, vagyis 2012-től támogatták a vasútállomásokon a kormányablakok hálózatának kialakítását - mondta az elnök-vérigazgató. Domokos Péter, a fővárosi kormányhivatal főigazgatója közölte: Budapesten - a most megnyitottal együtt - már 30 kormányablak szolgálja az állampolgárokat. Az ügyintézés átlagos ideje, a várakozást is beleszámítva 33 perc volt 2017-ben - mondta Domokos Péter.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu