Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.10.28. - csütörtök, Simon napja van.

Kormányhivatalok

Kormányablak buszt adtak át Veszprém megyében

2018. november 17. 20:02
Kormányablak buszt adtak át Veszprém megyében

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az első Veszprém megyei mobil ügyfélszolgálat átadásán kijelentette: az életminőség szempontjából a falvak semmiben sem különbözhetnek a városoktól.

Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott a rendezvényen arról beszélt: a megyében harminc Balatoncsicsóhoz hasonló kistelepülés mintegy 11 ezer lakójának könnyíti majd meg a helyiek ügyintézését az új kormányablak busz. Tuzson Bence államtitkár hozzátette: a most átadott jármű a tizedik kormányablak busz és egyben a háromszázötödik kormányablak. Hangsúlyozta: azt szeretnék elérni, hogy az ország különböző pontjain élő emberek ne legyenek hátrányban sem egymáshoz, sem a környező országok lakóihoz képest.


Átadták Veszprém megye első kormányablak buszát

Mintegy 30 kistelepülésre juthat el a kormányablak busz

 

Veszprém megyében jelenleg 14 korményablak működik, a busz pedig zsákfalvakba és tömegközlekedés által kevésbé érintett helyekre, valamint rendezvényekre, fekvőbeteg-intézményekbe és idősotthonokba tud eljutni. Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselőjeként kiemelte, hogy a mobil kormányablak egyszerűbbé teszi a kistelepülésen élők mindennapjait. 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu