Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Kormányhivatalok

Komárom-Esztergom megyében közel 900 millióból újítanak fel kormányhivatali épületeket

2017. April 26. 12:54
Komárom-Esztergom megyében közel 900 millióból újítanak fel kormányhivatali épületeket

839 millió forint ráfordításával energia-megtakarítást eredményező felújításokat végez kilenc középületen a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, a munkálatok már négy helyszínen befejeződtek.

Az eddig befejeződött beruházások során a földhivatali osztályok, valamint a járási foglalkoztatási osztályok korszerűsítését végezték el. A legtöbb helyen szigetelték az épületet, új nyílászárókat építettek be és szabályozható fűtést alakítottak ki, valamint napelemeket szereltek fel. A tatai járási földhivatali osztály és az esztergomi társadalombiztosítási szerveknek otthont adó épület felújításánál különös figyelmet kellett fordítani a műemléki jelleg megőrzésére.

    

Komárom-Esztergom megyében kilenc kormányhivatali épületet újítanak fel 839 millió forint ráfordítással

Komárom-Esztergom megyében kilenc kormányhivatali épületet újítanak fel 839 millió forint ráfordítással

 

Az idei év első felében a kormányhivatal tatabányai székhelyére egy 150 kilowatt teljesítményű napelemes rendszert telepítenek, majd az 1952-ben épített Megyeháza külső homlokzati és gépészeti felújítása is megtörténik. A korszerűsített intézmények energiamegtakarítása évente 326 tonnával mérsékli az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, a villamosenergia-megtakarítás pedig meghaladja az 1,3 millió kilowattórát. 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu