Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.22. - Wednesday, Júlia, Rita napja van.

Kormányhivatalok

Bükön avattak kormányablakot

2017. September 06. 11:36
Bükön avattak kormányablakot

A Vas megyei Bükön adták át a megye 13. kormányablakát, a büki városházával szemben épült új intézmény több funkciót lát el.

A háromszáz négyzetméter alapterületű épületben helyet kapnak az önkormányzati cégek, szervezetek, intézmények raktárai, valamint a kormányablakot is itt alakították ki. Harangozó Bertalan kormánymegbízott az átadáson kiemelte, hogy a büki kormányablak azért különleges, mert nem kormányzati forrásból épült, az önkormányzat és a kormányhivatal együttműködésének köszönhetően jött létre az új intézmény.

 

Bükön avattak kormányablakot

Bükön adták át Vas megye tizenharmadik kormányablakát

 

A kormánymegbízott elmondta, hogy folyamatosan nő az elintézhető ügyek számak. Dr. Németh Sándor polgármester örömét fejezte ki, hogy a kormányablak Bük várossá válásának tized évfordulóján avatták fel. A településen eddig nem volt okmányiroda, az új épület pedig méltó a kormányablak számára - fogalmazott. Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője kiemelte, hogy jelentős fejlesztési támogatásokat kapott a település, melynek köszönhetően számos területen lesz előrelépés.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu