Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.08.21. - szerda, Sámuel napja van.

Kormányhivatalok

Azt szeretnénk, hogy a közigazgatás tegye versenyképessé a magyar gazdaságot - interjú Gajda Róbert Békés megyei Kormánymegbízottal

2015. január 16. 17:07
Azt szeretnénk, hogy a közigazgatás tegye versenyképessé a magyar gazdaságot - interjú Gajda Róbert Békés megyei Kormánymegbízottal

Gajda Róbertet, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottat eddigi szakmai munkája értékelésére kértük fel.

 

Interjú Gajda Róbert Békés megyei Kormánymegbízottal

 

2014. július elseje óta vagyok a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, és ez alatt a bő fél év alatt nagyon sok eredményt tudtunk elérni közösen a kormányhivatal dolgozóival - kezdte évértékelő interjúját Gajda Róbert.

Kiemelte: a kormány célja, hogy Magyarországon a közigazgatás átlátható, gyors, olcsó és ügyfélbarát legyen. "Szeretnénk azt, hogy a közigazgatás versenyképessé tegye a magyar gazdaságot, mert ahol a közigazgatás nem versenyképes, ott nem lehet az a gazdaság sem." - véli a kormánymegbízott.

 

Gajda Róbert Békés megyei Kormánymegbízott

 

Gajda Róbert kormánymegbízott 2014. július elsejétól vezeti Békés Megyei KormányhivataltBékés megyében nagyon sok, a nemzetgazdaság szempontjából kiemelt projektet tudtak előkészíteni. Gajda Róbert interjújában kiemelte az M44-es úttal kapcsolatos előkészítési munkálatokat, de mint kierült, egy geotermikus erőmű megépítése is tervben van, amelyet a kormány nemzetgazdasági szempontból szintén kiemeltnek nyilvánított. Hozzátette: a Lőkösháza-Békéscsaba-Szolnok-Budapest vasútvonalnak az újjáépítése részben már lezárult, de ugyanilyen fontosnak véli a Békés megyei ivóvízjavító programot, amelyhez több mint 32 milliárd forrás érkezett a megyébe.

 

MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu